• Terhes teszt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Végeztem a múlthéten terhes tesztet ami két csíkot eredményezett a t vonalon halvány volt a csík, ami ha jól tudom korai terhességre utal. Mennyire lehet megbízni a terhestesztben? Később ismételjem meg vagy már biztos lehetek benne hogy babát várok? Érzékeny vagyok néhány illatra és műköröm építése után fura allergiás tünetet észleltem magamon ami még eddig soha nem fordult elő velem Azon kívül hangulatingadozásaim vannak.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhességi teszt témában

        Kedves Kérdező! A halvány csík miatt ismételje meg a tesztet reggeli vizeletből 3 nap múlva. A friss teszttel keressen fel nőgyógyászt! A tesztek megbízhatósága 99% körüli.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 19., 15:31; Megválaszolva: 2011. november 21., 13:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: