• Gyermekvállalás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Faktor v leiden mutáció heterozigóta vad típus vagyok.2004 ben 6 hónaposan vetéltem el és 2009 ben 4 hónaposan.ekkor derült ki hogy leidenes vagyok.Kérdésem az lenne,hogy a clexane injekcióval milyenek az esélyeim a gyermek kihordásában?

        Dr. Pétervári László válasza a terhesség témában

        A Leiden mutáció az aktivált protein-C rezisztenciát jelent,ami az V.véralvadási faktor fehérjéjének a lebontását nem tudja elvégezni,enzimhiány.5-6% az előfordulása. Az alacsony molekula súlyú véralvadásgátló jó hatású lehet a terhesség kiviselésében. Heamatológussal beszélje meg a problémát!


        Kérdés: 2011. november 17., 17:40; Megválaszolva: 2011. november 20., 21:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: