• Egy szemére gyengén látó ember szülhet-e természetes úton?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Bal szememmel gyerek korom óta tompa látó vagyok. A bal szemem kissé befelé kancsul. Kancsalság miatt műtöték is a szemem. A szemész azt mondta szülhetek természetes úton, de én félek, hogy a szülés következtében valami történik az egyetlen jó szememmel. A szemészet eredménye Visus: SÜ:+0.5 Dcyl.90/+1.0 Dsph. 0.dex.:-0,5 Dcyl. 180=1,0 0.sin.: 0.01 ünj. Foveola kissé elmosódott Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Pétervári László válasza a szülés témában

        A Szemészeti javallatot a szemész szakorvos szokta adni! Szülészek szemészeti szakvizsgálatátot szoktak kérni a szülés módjának megválasztására,ha azt társszakma javaslatára kívánják elvégezni.


        Kérdés: 2011. november 16., 18:12; Megválaszolva: 2011. november 18., 11:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: