• trombózis terhességben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor! 38 hetes terhes vagyok.anyukámnak szülés után mélyvénás trombózisa volt. azt szeretném kérdezni,hogy a kevés trombocita számnak van köze a trombózishoz? hasonlóak a tüneteim a trombózishoz. dagad a lábam,kezem,zsibbad,görcsöl,nem bírok menni,nehezen veszem a levegőt,mikor megyek nyilalik,szúr a hasamba ,lábamba alulról felfelé. válaszát előre is köszönöm

        Dr. Pétervári László válasza a terhesség témában

        Önnek mielőbb kell jelentkezni terhes szakrendelésen! Ezek a terhességi toxeamia tünetei amit leír. A trombózis hajlamra adott vérből végezhető vizsgálat létezik. A trombocita szám csökkenése jelen esetben a terhességi toxeamia egyik súlyosabb formáját jelentheti.


        Kérdés: 2011. november 13., 09:54; Megválaszolva: 2011. november 14., 17:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: