• Terhességi súlyvesztés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor, Jelenleg 13 hetes terhes vagyok, ez a 2. terhességem. Az elsőnél is elég jelentős súlyveszteségem volt, de az folyamatosan történt a 9 hónap alatt. Most viszont már az elmúlt 3 hónap alatt 9 kg-t fogytam (van miből, mert 99 kg-osan lettem terhes, most vagyok 90). Folyamatosan émelygek, enni alig tudok, szinte minden ételtől undorodom, amitől nem, az pedig kijön belőlem. Ha nincs már semmi a gyomromban, akkor savat hányok. Próbáltam mindenféle praktikát, de semmi nem használ (már az első terhességemnél sem váltak be ezek, és a 9 hónap alatt végig hánytam, de ilyen fokú ételundorom nem volt akkor). Savkötők sem segítenek, a gyomrom folyamatosan fáj, mintha kő lenne benne. Most már picit kezdek aggódni a baba egészsége miatt. Eddig az orvosom nem mondott semmit, nem mondta, hogy ez rendellenes lenne. De szeretném az Ön véleményét is kérni. Nagyon köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!Részletes belgyógyászati vizsgálat szükséges,ugyanis ezek a tünetek a 12.hét után javulni szoktak.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. november 06., 13:15; Megválaszolva: 2011. november 07., 09:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: