• Szexre éhezve

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! 12 hetes veszélyeztetett kismama vagyok,ugyanis barna folyásom volt,és most van egy kis sárgás folyás,ami a doki szerint fertőzés. A veszélyeztetett terhesség miatt nem kell külön gyógyszert szednem,csak a vitaminokat. De a doktor úr megtiltotta a szex-et,és már 3 hónapja nem lehettünk együtt a párommal. Az lenne a kérdésem,hogy orálisan lehet e csinálni dolgokat,pl.úgy,hogy az "ujjazást" kihagynénk,és csak nyalakodás lenne? Elnézést a megfogalmazásért! Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Deli Tamás válasza a terhesség témában

        Tisztelt Kérdező! Orvosát kérdezzék meg, a 12. hét betöltése után is indokoltnak tartja-e még a szexuális absztinenciát (én nem tartanám, ha a 12. heti UH rendben). Amennyiben a sárga folyás Önöket nem zavarja, a "nyalakodás" (oralis szex) nem ellenjavallt.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2011. november 05., 11:59; Megválaszolva: 2011. november 06., 06:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: