• Terhesség öregen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Korom ellenére menstruációm egészen idáig rendszeres volt, kisebb epizódoktól eltekintve, noha a vérzés számottevően csökkent, és gyakorlatilag 3 nap alatt túl voltam rajta. Az utóbbi 5 évben nem védekeztem, de sosem estem teherbe. Most már 2 hete késik, és persze nem tudom, mi az oka, bár csak 1% a valószínűsége, hogy terhes lennék. Kérdésem: lehet egyáltalán ilyen korban teherbe esni...? És ha igen, szabad-e azon gondolkozni, hogy megtartsam a gyereket?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Terhességi tesztet végezzen, mert ha rendszeres vérzés van, akkor feltehetően ovuláció is. Amennyiben terhes, akkor számos dolgot kell mérlegelni a korán kívül is, ezt esetlegesen akkor a nőgyógyásszal és a családdal beszélje meg!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 04., 13:19; Megválaszolva: 2011. november 04., 13:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: