• Tesztelés időpontja

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék,hogy terhességi tesztet mindig csak a várható vérzés időpontjában érdemes végezni vagy bármikor, ha az együttlét után eltelt már 12-14 nap, függetlenül attól,hogy a ciklusom melyik szakaszban van?A helyzet a következő: az együttlét a ciklus 7. napján volt, akkor erre számoljak rá két hetet,hogy tesztelhessek vagy mindenképp meg kell várnom a menstruáció időpontját? Köszönettel: Éva

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Éva! A teszt érzékenységétől is függ, hogy mikortól mutatja ki a terhességet. A szenzitív, korai terhességi tesztek, mint például a Detego már az fogamzás utáni 10. naptól ki tudja mutatni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 02., 20:44; Megválaszolva: 2011. november 03., 12:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó