• Pánikbetegség, szorongás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Kb 2007-ben pánikbetegséget állapított meg egy homeopata orvos, aki neurológus. Írt föl alkati szert, nagyon jól voltam tőle. Kb. márciusban anyukám kórházba került, és én otthon voltam napközben a kisfiammal, a lányom iskolába volt. Olyan érzésem volt, amikor kettesben voltunk a picivel, hogy nekem menni kell ebből a lakásból, ki az emberek közé, mert vmi bajom lesz. Volt olyan, hogy éjjel a két gyerekkel voltam otthon, és át kellett mennem a szomszédba éjjel, mert féltem, hogy ha vmi bajom lesz, a gyerekekt ki találja meg. Most is 2 éjjel egyedül leszek a gyerekekkel, és már előre félek tőle. Szeretném megkérdezni, hogy ez mi lehet. Pánik, félelem, szorongás? Mit csináljak? Kigyógyulhatok ebből valaha? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pánikbetegség témában

        Kedves Kérdező! Feltétlenül javaslom, hogy a gyógyszer szedése mellett pszichoterápiára is jelentkezzen be. A problémán segíthet relaxációs gyakorlat, speciális légzőtechnikák. Ha jelenleg homeopátiás szert szed, akkor hagyományos szorongásoldó szedése is szükséges lehet, emiatt keressen fel pszichiátert.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 22., 22:20; Megválaszolva: 2011. október 24., 13:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: