• Zsibbad a nyelvem és a végtagjaim

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/úr! Sokszor rám jön olyan érzés hogy zsibbad a nyelvem és a vég tagjaim. Ilyenkor a nyelvemnél úgy érzem hogy le akar csúszni. Ilyenkor teljesen be pánikolok hevesen dobog a szívem és szédülök is egy kicsit. Pánik beteg vagyok vagy van tényleg valami bajom? Ha fáj valamim utána nézek interneten hogy van-e valami komolyabb bajom és ha találok valamit például daganat vagy valamit akkor mindig azt hiszem hogy komoly bajom van. De nincs betegségem mert nem rég volt vérvételem és ott nem mutatott ki daganatot vagy ilyesmit. mit tegyek hogy ezek a pánikok el múljanak? Előrre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a pánik, zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! A zsibbadás lehet szorongásos tünet, de a testi betegségek kizárására jó lenne egy neurológust is felkeresni. Ha ő sem talál semmit, akkor lehet azt mondani, hogy szorongásos alapon van a tünet. Mivel fiatal még, így azt javaslom, hogy ne gyógyszeres megoldásban gondolkodjon, hanem inkább pszichoterápiában. Keressen a közelükben egy jó szakembert és vele kezdjék el a kezeléseket.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. október 06., 19:34; Megválaszolva: 2011. október 07., 23:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: