• Kérdés 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves vállaszoló. A nagy kérdésemre még nem kaptam vállaszt. Ha a rivotrint szedem az orvos elöirása szerint és ha rámjön a pánikroham rivotrilt vegyek be vagy vehetek be xanaxot is?(azt monták hogy a rivotril nem olyan gyorsan hat mint a xanax)na én ettöl félek. És nehogy azt higgye hogy ez nem komoly kérdés,mert egy pánikroham nagyon durva szokott lenni.(aki nem élte meg nem tudhatja). Lényegébe reggel beveszem a rivotrilt minden renbe de ha PL:napközben pánikroham fenyeget vehetek e-be xanaxot ,vagy még egy rivotrilt? Na nekem ez a nagy kérdésem???? Azt azért tudni kell hogy reggel eddig 6orakor 3,5xanaxot vettem be10-orakor(persze mert rosszul voltam)1db-ot . Délidöben pedig még 1-et.És ez eddig jo volt. 0,25-ösböl. Akárhogy is nézzük ez 5-és fél xanax. Most meg 1db 0,5-ös rivotrilt irtak a xanax helyett,csoda hogy pánikolok? Már két napja hogy kiirták de még nem mertem szedni. (rivotrilt).Addig mig nem tudom hogy vészhelyzetbe lehet e xanaxot szedni.(vagy mit) Vagy reggel duplán veszem be a rivotrint? Vagy szimplán +xanax? Nemtudom mit tegyek(már a gondolattol is rosszul vagyok ha nem vettem be a xanaxot). Sajnos sok orvos nem érzi át a problémát. Szeretnék kérni egy nem felszines vállaszt.Tudom hogy sok beteggel kell foglalkozniuk, de nagyon kérem hogy vállaszolják meg nekem ezt a dolgot. És kérem ne csak két mondatba hanem mindha a maga betege lennék. Sajnos én már nem vagyok fiatal,enek a levélnek az irása több mint 2-orába tellet,ne legyen hiába. Mindenkinek köszönöm aki vállaszra méltat.Üdvözöl mindenkit :Arnold Zoltán.

        Dr. Veress Dóra válasza a Xanax, szorongásoldó témában

        Kedves Kérdező! Szedje reggel a Rivotrilt az előírt mennyiségben, és ha rosszul van, akkor vegyen be egy o.25mg-os Xanaxot. Ha gyakran kell hozzápótolni, akkor jelezze a pszichiáterének és módosítsanak a Rivotril adagolásán.


        Kérdés: 2011. szeptember 21., 23:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 13:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: