• Depresszió Pánik Szorongás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nagyon kétségbe vagyok esve.5 gyermekem van nem kellene rosszul érezni magam mégis alig bírom tartanai magam.Boldog vagyok szeretnek a gyerekek a férjem mégse tudok teljes értékű életet élni pedig akarok!2005 től szedek citapramot illetve frontint.most jelenleg 4 hónapja Cipralexet 10mg ot és 1 hónapja 0.25 frontinból fél fél 1 et.5 napja abbahagytam a cipralexet csak a frontint szedem.Gyenge vagyok szédülök de amíg szedtem a cipralexet kb 2 hétig jobban szédültem amióta nem szedem nem annyira szédülök de nem érzrm jól magam.Más gyógyszer kellene?Már nem merek orvoshoz menni!Félek!Valamilyen tanácsot adjanak!Kétségbe vagyok esve!

        Dr. Veress Dóra válasza a hangulatjavító, szédülés témában

        Kedves Kérdező! Mivel már 4 hónapja szedi a Cipralexet, ezért nem valószínű, hogy attól kezdett volna szédülni. Nem lehetséges, hogy a Frontin szedésével egy időben kezdődtek a panaszai? A mostani tüneteit még mindig okozhatja a Frontin, de a Cipralex hirtelen elhagyása is. Én azt javaslom, hogy keresse fel az orvosát és beszéljék meg részletesen, hogy mikor kezdődtek a tünetek, összefüggésbe hozhatók-e a gyógyszerszedéssel, lehet-e más oka a panaszainak, kell-e más kivizsgálás, stb?


        Kérdés: 2011. szeptember 20., 20:46; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 22:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: