• Pszichiáterhez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Doktorúr! Pár havonta időszakosan hetekig-hónapokig nagyon fáradt vagyok,rossz a hangulatom,nincs kedvem semmihez,sírok is,dühös vagyok,néha szorongok,nincs semmihez erőm. Más időszakokban pont az ellenkezője. Most is olyan rosszul vagyok lelkileg,hogy fontolom,elmenjek-e pszichiáterhez,amennyiben ez a dolog érdemel-e diagnózist.Így élni nem szeretnék,szedek sok vitamint is,de nem segítenek. Mi a véleménye?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szorongás témában

        Kedves Kérdező! Panaszai mindenképpen szakember segítségét igénylik, szorongását kezelni kell, feltétlenül javaslom, hogy keressen fel pszichiátert.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 16., 13:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 10:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: