• Szorongás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        állando szorongásal küzdök.sajnos gyerekként elvesztettem szüleimet és azota nagyon félek attol,hogy családomat betegség támadja meg,föleg ez a szorongás állando aggodás gyermekeim férjem felé irányul.önmagam felé nincsen betegség tudatom egészségesnek érzem magam.de attol valo félelmemben,hogy családomat elveszithatam nagyon rossz lelkiállapotban vagyok.

        Dr. Veress Dóra válasza a szorongás témában

        Kedves Asszonyom! Javaslom, hogy keresse fel a helyi pszichiátriai rendelőt, ahol rövid vizsgálat és elbeszélgetés után vagy gyógyszeres, vagy psichoterápiát fognak javasolni. Orrhoni körülmények között ha újra erőt vesz Önön a szorongás, próbáljon egyenletesen, nyugodtan lélegezni, miközben csak a légzésére figyel, nem a félelmeire. Igyekezzen a hasával lélegezni, ne a mellkasa mozogjon. Ez a gyakorlat nyugtató hatású és csökkenti a szorongás kellemetlen tüneteit is.


        Kérdés: 2011. szeptember 15., 22:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 00:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: