• Rosszullétem okozhatta a BigBang?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A következő problémával fordulok önhöz. Pár nappal ezelőtt sportolás közben elég nagy igénybevételnek tettem ki magam. Edzés előtt bevettem egy testépítő boltban kapható stimuláns készítményt(BigBang). Sajnos edzés közben isotóniás italt is ittam a folyadék pótlására..Mikor hazaértem még nem volt semmi bajom, majd este 10 körül hirtelen rám jött egy különös rosszullét. Szívdobogás, verejtékezés, enyhe remegés, szájszárazság. Elég erős fejfájás is jelentkezett, igazából azzal kezdődött. Közben olyan érzésem volt, mintha felment volna az adrenalin a testemben. Lehet ez az ijedtségtől volt azt nem tudom. Hullámokban jött rám az érzés. majd egy kb 1,5 óra alatt átment rajtam. Éjszaka aludni bírtam, de sűrűn vizelési inger kínzott. Másnap nem volt semmi bajom, illetve harmadnap sem. Ma viszont kicsit mozogtam(kis ugrókötelezés).Kzben nem volt semmi baj, de utána szinte egyből elővett megint ez a rosszullét de pár percig tartott szerencsére csak. Pulzust most tudtam mérni, legalább 100 volt. Utána visszatért a normális értékre..Eléggé meg vagyok ijedve nem tudom mi lehet ez.. Eddig sosem volt ilyen problémám, sem szívproblémám nem volt, sem pánikbetegségem. Köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a szorongás, adrenalin témában

        Kedves Kérdező! A rosszulélte összefüggésben van a BigBang fogyasztásával, mely nagy mennyiségű koffeint és más stimuláló szert is tartalmaz. Ez jelentkezhet az Ön által leírt tünetekkel. A koffeinnek ismert a vizelethajtó hatása is. Fizikai terhelés hatására a pulzusszám emelkedése normális, pihenést követően visszatér a normális értékre. Nem írja, hogy a második alkalommal is vett-e be a fenti készítményből. Ha nem és rosszulléte más alkalommal is jelentkezne, vizsgáltassa ki magát. Mindenesetre többször ne vegyen be ilyen tablettát.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. szeptember 15., 20:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 13:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: