• Mi ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nem éertem mi lehet velem.Már két honapja nem tudom elhagyni a lakást,nem tudok dolgozni menni és vezetni. Mert mindig ugy érzem hogy rosszul leszek. a PÁNIKROHAMOKAT MÁR ISMEREM RÉGRÖL,10-éve voltam ilyen rosszul,de kaptam xanaxot és jó volt . Azota is szedem,de ugy tünik nem elég. Az mitöl van hogy csak állandoan aludnák,és nem nagyon érdekell hogy mi van körülöttem. Mit tegyek????

        Dr. Veress Dóra válasza a pánikroham témában

        Kedves Kérdező! A pánikroham olyan, mint egy kaméleon. Nem mindig ugyanazokkal a tünetekkel jelentkezik, de mindig nagyon erős szorongás és felelemérzet követi. A tünetek mellett azok intenzitása is változhat, így lehet, hogy 1o éve még elég volt a felírt Xanax mennyisége, de ma már más v. több kel. A probléma megoldásához keresse fel az orvosát és beszéljék át a tüneteket. Az aluszékonyság lehet gyógyszer mellékhatása, de hangulatzavarra, vitaminhiányra, hormonbetegségre utaló tünet is.


        Kérdés: 2011. szeptember 14., 22:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 00:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: