• Iskolai depresszió

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Asszony! sajnos nem tudom, hogy mit tegyek mikor iskolába kell mennem folyamatosan stresszezek, tanulni nem tudok tőle, belső kényszert érzek, hogy fejezem be az iskolát , az előző iskolát is ott kellet hagynom ez miatt, de már nem vagyok tanköteles, de szeretnék tanulni (szakmát szerezni).

        Dr. Veress Dóra válasza a iskolai szorongás témában

        Kedves Kérdező! Bármennyire is erős a szorongás Önben, nem szabad abbahagyni az iskolába járást. Ehelyett javaslom, hogy kezdjen olyan technikákat tanulni, melyek csökkentik a szorongását, ilyen a jóga, meditáció, relaxációs technikák, légzőgyakorlatok. Ha úgy érzi nem tud egyedül megbírkózni a feladattal, akkor keressen fel egy pszichológust vagy pszichoterapeutát, aki stresszoldási módszereket taníthat Önnek.


        Kérdés: 2011. szeptember 11., 15:51; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 00:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: