• Személyes

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Nö-Ut !!!!!!!! Olyan kérdésre szertnék választ kapni hogy,már 1 hete a terhességre utalo tünetek jelezntkeztek nállam.de terhes nem lehetek mert eddig minden hónapban rendszeresen megjött, De akkor nem értem hogy miért jelentkeztek a terhességre utolo tünetek- hányinger de nem csak reggelente hanem egész nap hamgulatingadozás csak ezek de ezek csak egy hete jeleztkeztek és 3-4 napja mult el a menszeszem . De ha nem vagyok tehrhes márpedig nem mert tudom ,akkor miért vannak ezek a tünetek??????????? Várom választám minnél hamaabb elöre is köszönöm !

        Dr. Veress Dóra válasza a hányinger, hangulatingadozás témában

        Kedves Kérdező! Ha biztosan nem terhes, akkor a hányingert okozhatja valamilyen fertőzés, gyomorrontás vagy a stressz is. Érdemes lenne végiggondolnia, hogy az utóbbi időben nem szorong-e valami miatt, mert ennek is lehet tünete a hangulatingadozás és a hányinger.


        Kérdés: 2011. szeptember 09., 12:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 13:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: