• Mitől?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        8 éve szedek antidepresszánsokat és nyugtatót(cipralex 10 mg-os napi 1,xanax 0,5 napi 3 ,mirzaten q este fél ) sajnos ennek ellenére is otthon egyedűl nem tudok megmaradni,mert felfokozódik a pánikérzetem,ájulás,szédülésérzet,rossz közérzet.Van egy 10 hónapos kisfiam akit még szoptatok.Ön szerint van-e olyan gyógyszer ami ezt teljesen megszünteti,hogy egyedűl is megmerjek maradni itthon?Köszönöm válaszát.

        Dr. Veress Dóra válasza a pánikbetegség témában

        Kedves Kérdező! Emelni lehet a gyógyszeradagon, de én ezt szoptatás közben nem javaslom! Helyette pszichoterápiát javaslok, melynek segítségével sokkal tartósabb eredményt lehet elérni.


        Kérdés: 2011. szeptember 09., 09:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 10., 22:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: