• Stimuloton elhagyása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Doktornő Körülbelül 2 éve szedek stimulotont szociális fóbia kezelésére,de mivel csak nagyon kis mértékben segített,ezért szeretném elhagyni. Egyszer már megpróbáltam de egész napos fejfájás és szédülés lépett fel. Azt gondoltam azért,mert túl gyorsan hagytam abba a szedését. Most megint megpróbáltam elhagyni,fokozatosan csökkentve a mennyiséget. 3 napja semennyit nem szedek és azóta újra előjött a fejfájás és a szédülés ami fokozatosan erősödik. A kezelőorvosom azt mondta,ha fokozatosan hagyom el,nem lesz baj. A kérdésem az lenne,hogy normális ez a szédülés és fejfájás és majd el fog múlni idővel? Válazát előre is köszönöm.

        Dr. Veress Dóra válasza a szociális szorongás, antidepresszáns témában

        Kedves Kérdező! Nem írta, hogy mennyivel kezdte és milyen gyorsan csökkentette az adagot. Általában azt javasoljuk, hogy hetente egyszer kis mennyiséggel csökkenjen a gyógyszer dózisa. Sertralin esetében gyakran előfordul az Ön panaszaihoz hasonlatos tünet, ezek általában 2 hét alatt maguktól megszűnnek, de ritka esetben 2-3 hónapig is tarthatnak.


        Kérdés: 2011. szeptember 07., 13:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 22:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: