• pánik

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt drnö ,úr,a jelenlegi életmodom nagyon stresszes rák betegség miatt a családban,a szorongásom tahichardiát okoz ami csak ilyenkor van egyébként visszamegy normál pulzus számra a büvös kör amikor beindul s nem tudom magam leraxálni a körülmény miatt ilyenkor alphrozolamot és betalocot vesszek be az gondom van nyugott állapotomban nem szeretem azt tompaságott amit ezen gyogyszerek nyujtanak mintha nem élnék viszont tudatában vagyok igy nem helyes mennyire rontok ezzel szivem egészségen,köszönettel KATI

        Dr. Veress Dóra válasza a szorongás, alprazolam témában

        Kedves Kérdező! Az alprazolam nem károsítja a szívét. Ha nyugodt állapotban túl tompának érzi magát a gyógyszertől, akkor ne szedje, nincs rá szüksége. Ehelyett ajánlom a relaxációs technikákat, a meditációt, a jógát.


        Kérdés: 2011. szeptember 02., 13:57; Megválaszolva: 2011. szeptember 03., 22:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: