• Alvászavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pár hete kezdődött. Alvászavar - F3220 mellett -, két-három óra alvás 10 és 1 között, amit elégnek éreztem, mostanáig. Minden alkalommal jól emlékszem az álmaimra. Fel tudom idézni őket kockáról kockára. Ez nem is baj. A baj, hogy reggel 6 felé, mint most is elszunnyadtam tíz percre, majd úgy éreztem, nem tudok felkelni, és ordítani akartam, mert úgy éreztem, megáll a szívem, de nem tudtam felébredni. Most sikerült, húsz perc légszomj után rendbe jött. Nem tudom, van-e köze hozzá, hogy két hete nem szedem a Cipralexet és a Valdoxant. Ugyanolyan nyomott vagyok, mint amikor szedtem. De a szívem most megijesztett.

        Dr. Veress Dóra válasza a alvászavar témában

        Kedves Kérdező! Valószínűleg van köze a gyógyszerek elhagyásának az alvászavarához, különösen akkor, ha nem fokozatosan, hanem hirtelen hagyta abba a szerek szedését. Keresse fel mihamarabb az orvosát és beszéljék meg a továbbiakat!


        Kérdés: 2011. augusztus 05., 07:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 00:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: