• Hogyan kezelhetem a szorongást

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szedek sertralint reggel 50 mg. este veheteke be

        Dr. Veress Dóra válasza a hangulatjavító, szorongás témában

        Kedves Kérdező! Nem. A sertralin hangulatjavító, ami éjszakára álmatlanságot és a szorongásos panaszok felerősödését okozhatja, így öngyógyszerezés helyett keresse fel az orvosát és vele beszéljék meg, hogy mi az Ön helyzetében a teendő!


        Kérdés: 2011. július 23., 07:58; Megválaszolva: 2011. július 24., 14:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: