• Szív eredetű fájdalom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Mostanában elég sokat szúr a szívem bal oldalt és néha nagyokat üt.Szokott tompán a mellkasom közepébe szúrni is!Szinte egész nap.Ezen kívül ritkábban mintha áramütés menne át a testemen a kéz és lábfej valamint a szám és a fejemen.Pánikbetegségre szedek rexetint és xanaxot!1éve voltam kardiológián minden rendben volt és tüdőszűrőn ott azt mondták a légzésfunkcióm gyengébb mint kéne,sajnos érzem nehezebben is veszem a levegőt nem jut annyi oxigén a tüdőmbe mint kéne.Éjjel tudok aludni nincs semmi panaszom.Ma nagyon erősek voltak a tünetek lehet az idő miatt?Vagy szervi oka van?Esetleg a pánikbetegség?Kb 9hónapja szinte minden napos dolog ez.Köszönöm a válaszát.

        Dr. Veress Dóra válasza a szorongás, pánikbetegség témában

        Kedves Kérdező! Ha a kardiológiai és pulmonológiai kivizsgálás nem mutatott semmilyen eltérést, akkor valószínűleg nem szervi oka van a problémájának. Ebben az esetben felmerül hogy a szorongás okozza a panaszait. Az időjárás és a frontok ronthatnak a tünetein. Azt írja, hogy pánikbetegségre szed gyógyszert. Nem lehetséges, hogy a gyógyszerszedéssel áll összefüggésben a panaszok egy része? A Rexetin ritkán okozhat hasonló panaszokat, érdemes lenne a gyógyszerelését átnézniük a kezelőorvosával.


        Kérdés: 2011. június 30., 18:43; Megválaszolva: 2011. július 04., 13:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: