• Mit tehetek ellene?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Évek óta pánik betegséggel kezelnek,vannak állandó rosszulléteim,ájulásaim.Új környezetben feszült vagyok.Ami a legjobban zavar hogy szörnyen izzadok,ami a legjobban zavar hogy leginkább ágyékban.Vagyis néha olyan mintha bepisiltem volna.Szörnyű érzés az a tudat hogy nő létemre ilyennel kell szembesülnöm,pedig rendesen nap mint nap tisztálkodom.Arról nem is beszélve mit gondolhatnak a barátok rólam.Szégyenlem magam.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szorongás, izzadás témában

        Kedves Kérdező! alapvetően a pszichiátriai betegséget kell kezelni, mert ez az oka az izzadásnak. Nem tudom, hogy járt-e már pszichiáternél vagy pszichológusnál, ha még nem, akkor mielőbb fel kellene keresni egy szakembert. A betegség kezelése komplex, segíthet benne a gyógyszeres kezelés, pszichoterápia, érdemes a stressz kezelésére speciális technikákat is elsajátítania.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 27., 12:48; Megválaszolva: 2011. június 28., 09:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: