• Cipralex

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Az volna a kérdésem, hogy lehet-e az,hogy a cipralextől vagyok lehangolt, és a pánikrohamok is erősödhetnek-e tőle? Régebben rexetint szedtem, de az álmosság, aluszékonyság nem csökkent, sőt az orgazmusom sem volt. Ekkor kaptam a cipralexet, az álmosság is megmaradt, és a pánikrohamok sűrűsödtek, sőt indokolatlan szomorúság, ingerültség van rajtam . Már kb. 2 hónapja szedem.

        Dr. Veress Dóra válasza a Cipralex, pánikroham témában

        Kedves Asszonyom! A Cipralex sok esetben fokozza a szorongásos állapotokat, így a pánikrohamok előfordulását is. A nyugtalanság, idegesség is lehet a gyógyszer mellékhatása. Menjen vissza a kezelőorvosához, mondja el a tapasztalatait és térjenek át egy másik gyógyszerre. Önállóan ne kezdje csökkenteni a Cipralex adagját.

        Kedves Kérdezőnk!
        Kérjük, küldje el a WB szót a következő telefonszámra:

        06-90-642-541
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. június 21., 20:01; Megválaszolva: 2011. június 23., 14:45

        Tudjon meg többet: Cipralex, pánikroham

        Egészség? Betegség?

        Nézze meg a WEBBetegen!

        Ezt olvasta már?
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr/nő! Azért fordulok Önökhöz,mert a gyermekháziorvosomat nem is érdekli mi bajom van csak ad egy igazolást aztán "örülhetek"... Lényegében azért fordultam Önökhöz ,mert mostanában többször ill. gyakran nyomásérzetem...
        Kedves doktornő! A problémám 1 hónapja kezdődött amikor lázas voltam,amikor kigyógyultam utánna keserű ízt éreztem a nyelvemen ami mostanáig is megvan. Azóta voltam kétszer vérvételen,kenetet vettek a mandulámról,vizeletemet is...
        Tisztel doktor Problémám anyám idegbeteg vol ideggyogyi8ntézetbe halt meg. örökölhetem e hajlmot. én fiatalkoromba erős alkoholista voltam. Majd 33 évesen solyos májgyulladásom,hasnyálmirigygyuladás és epevezeték gyuladásom volt amelytől...
        35 éves nő vagyok. Körülbelül 1 hónappal ezelőtt írtam, hogy bizsereg a mellkasom. Szerencsére az elmúlt, voltam EKG-n, azt mondták minden rendben. Most viszont elég erős mellkasi szorításom van, olyan, mintha húzódna a mellkasom a...
        Tisztelt doktornő! Tegnap este 7 kor elkezdődött egy pánikrohamom,de azt hittem nem élem túl,a pánikroham összes létező tünetével.160/100 ra felment a vérnyomásom roham alatt és nagyon megijedtem,hogy agyvérzést kapok..0.5 rivotrilt szedek...
        Szép napot! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy mi tévő legyek mert régóta rosszul érzem magam!Az első rosszullét 2013.05.18.-án jelentkezett. Számítógépezés közben nagyon rosszul lettem zsibbadt mind a két karom,szédültem. Mentőt...
        Tisztelt doktornő! Manapság a vérnyomásom 128/75 puls 60 Kissé bonyolult a problémám de megpróbálom rüviden előzményekkel együtt leírni. Elsőként a napokban előforduló tüneteket mondanám. nem mindennapos de van hogy egymás után két...
        Tiszteletem!2008 ban volt egy rosszullétem.azóta félek a rosszullétektől,amire azt mondják hogy pánik.félek,hogy összeesek szédülök,stb.akkoriban citalopramot 10mg szedtem mostanáig és xanax srt 3x o,5 mg ot. Most lecserélték a gyógyszeremet...
        Estenkent jon ram mindig ez a fura erzes. Nem mondhatnam, hogy konkretan faj a fejem, de olyan zsibbadas szerut erzek a fejemben, mintha a fulemnel belso nyomast ereznek, neha emelygek is. Olykor zsibbadas es remeges is kiseri. Vernyomast mertem, 120 88....
        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Kicsit összetett problémám lenne. Kezdem az elején, 11 éve vagyok szorongásos, -és pánikbeteg. Erre szedek 3*0.5 mg Rivotrilt. Tavaly állandóan magas volt a pulzusom, voltam 24 órás Holter vizsgálaton, ahol a legmagasabb...
        2 hónapja kezdődött minden. külföldön dolgozok nagyon megfaztam bármit szedtem nem akart elmulni a köhögés a gyengeség. 100eurot is kolthettem körülbelül orvossagokra. Miután kezdtem jobban lenni egyik délután elkezdett zsibbadni az egész...
        Tisztelt Doktor Nő! A problémám 1 hónappal ezelőtt kezdődött, amikor egyik reggel keltem volna fel az ágyamból, de iszonyatos, forgó szédülést éreztem és képtelen voltam még felülni is.Teljesen pánikba estem, hiszen még a telefonomért...
        Tisztelt Doktornő! 2 napja erős, fájdalmat érzek a "szívem körül" (nem tudom pontosan behatárolni! Az első nap még nem volt annyira fájdalmas, tegnap azonban egész nap éreztem, szinte szünet nélkül, estére az ujjam is zsibbadni kezdett,...
        Kedves Dr.Nő! Most is sírva írom levelem,mert kétségbe vagyok esve. 39 éves vagyok 12 éve szorongásos pánik beteg,kezeléssel. Az eddig szedett gyógyszeremet Rexetin 20mg lassan két hónapja fokozatosan elhagytam és maradt a napi 3*1 0.25-ös...
        tisztelt dr nö azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy 2 éve vagyok pánik beteg de mostanság gomboc érzet és fulladás érzet kisér állandoan mérem a vérnyomásom ami 110-130 ig pulzus64.95 ig nem tudom mit tehetnék egy éve voltam teljes...
        Tisztelt Doktornő ! Szorongásos panaszokra napi 3x0,5 mg Frontint szedek. A nőgyógyász Fluconazol tablettát írt fel Számomra 4 hétig heti 1 kapszulát kell beszednem. A kérdésem az lenne, hogy szedhető-e a két gyógyszer együtt ? Válaszát...
        Tisztelt Válaszoló! A panaszok a szívemet érinti.Furcsa bedobbanások, remegés miatt kerestem fel a kardiológiai szakrendelést. Az orvos szerint nincs baj a szivemmel.Holter 2 extrasystole-t mutatott. De ezek ez érzések,dobbanás, remegés egyre...
        Tisztelt Dr. Nő/ Úr! 37 éves nő vagyok és a segítségét/tanácsát szeretném kérni. A baj a munkahelyemen van és azon belül is a konfliktussal. Nehezen tudom a konfliktust kezelni - én legalábbis ezt érzem. Akárhányszor a főnököm megkér...
        A kardiológus doki pszichés eredetű szívpanaszokra írta fel( sokszor, akár naponta is "kihagy a szívem" vagyis extra dobbanásaim vannak) a Bisoprololt, de olvastam a betegtájékoztatóban, hogy csökkenti a pulzust és a vérnyomást. Nekem normál...
        Tisztelt doktor úr/nő!18 éves koromban diagnosztizáltak nálam enyhe kéthegyű és háromhegyű billentyű elégtelenséget.Voltam vizsgálatokon nem kell gyógyszert szednem tünetmentes vagyok!Most 21 éves vagyok és mióta megszültem általában...