• Milyen gyógyszert szedjek rá

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        ezel a pánik beteg ségel lehet focozni mert már több mint 12 éve focizok

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pánikbetegség témában

        Pánikbetegség mellett lehet focizni, kezelése gyógyszeres és pszichoterápia együttesen, amennyiben valóban pánikbetegsége van, forduljon pszichiáterhez, aki segít a megfelelő gyógyszeres kezelés beállításában.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 17., 09:11; Megválaszolva: 2011. június 19., 14:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: