• Stressz oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő Kérdésem a következő: Aktívan test edzek már több hónapja.Nemrég szakítottunk a barátnőmmel egy hosszú kapcsolat után.Abbahagytam a kondizást és a szakítás miatt sokat idegeskedtem.Jelenlegi állapotom:Szédülés,rossz közérzet,émelygés,koncentrációzavar.Ez oylakor hullámokban tör rám,de van amikor egy ideig eltart.Lehetséges a test edzés hirtelen abbahagyása és a szakítás okozta stressz miatt alakultak ki ezek a tünetek?17 éves srác vagyok.Tanácsot szeretnék kérni a kezeléshez.Az étvágyam szerencsére nem romlott.A súlyomból minimálisan vesztettem.De érzem,hogy feszült és ideges vagyok.Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Veress Dóra válasza a szorongás, szédülés témában

        Kedves Kérdező! Valószínűleg csak a szakítással járó stressz miatt alakultak ki a tünetei, de érdemes lenne elmennie a háziorvosához is, hogy kivizsgáltassa magát, mivel hasonló tüneteket okozhatnak vérnyomásproblémák és a vércukor szint ingadozása is.


        Kérdés: 2011. június 16., 11:19; Megválaszolva: 2011. június 16., 22:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: