• Szag érzése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy furcsa mákosguba-szerű szagot érzek reggel óta. Elég erősen, kifejezetten zavaró töménységgel és illattal. (ilyen ópium szerű illat) Érdekes, mert én úgy érzem mintha az iskolatáskám lenne a centrum, de mások ezt nem érzik. Most már nem csak a szag zavar, de kicsit szédülök és zavart is vagyok. Persze ezt lehet, hogy csak beképzelem, mert az ópiumra hasonlítom a szagot. Pánikos vagyok, lehet, hogy ennek köze van hozzá és az elmúlt időszakban kicsit sokat derealizálódtam is. Ettől lehet?. Ettem mostanában mákos gubát (1-2 napja), de furcsa mert nagyon erősen érzem és tényleg a táskám a centruma attól függetlenül, hogy mindenhol egy kicsit az orromban van. Másik érdekesség amihez köze lehet, hogy ma éjszaka arra keltem, hogy be volt dugulva az orrom, úgy hogy előtte se és utána sem voltam taknyos. Mitől lehet?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szaglási hallucináció témában

        Kedves Kérdező! Oka lehet pszichés eredetű, pánikbetegségével is összefügghet. Javasolt felkeresnie gondozó pszichiáterét, ha még nem jár kezelésre, akkor érdemes pszichiáter szakembert felkeresni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 14., 21:29; Megválaszolva: 2011. február 15., 15:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: