• Arcpír

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Sajnos egyre több alkalommal veszem észre magamon,hogy "elpírosodom" zavarba jövök...Ha kellemetlen helyzetbe kerülök,azonnal elönti az arcomat a melegség,ég a fejem ,és ez eltart elég hosszan,már szinte fáj is. Én az a típus vagyok,aki alapból izgul mindenen ,mindenben a rosszat keresem először ,mindent túl izgulok.Sportolok,a vérnyomásom,pulzusom rendben,káros szenvedélyem nincs.Arányaiban könnyen alkalmazkodom mindenhez,könnyen létesítek ismeretséget,oldok meg helyzeteket,de az zavar már nagyon,hogy akár kollegáim,akár családtagok,váratlanul hoznak "piti" dolgokkal pirosító helyzetbe.PL. csörren a telefon felveszem,beszélek ,és ha figyelnek mit és hogyan mondok,már érzem is hogy pirosodom... Létezik valami olyan gyógyszer,vagy akár természetes anyag,ami csökkentheti az arcpírt? Köszönettel: Péter

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szorongás témában

        Kedves Péter! Próbálja meg a Ruboril kenőcsöt, de a stressz kezelési módszerek, a relaxáció elsajátítása hozna igazán eredményt. Ebben kérje pszichológus segítségét.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 11., 19:24; Megválaszolva: 2011. február 14., 09:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: