• Pánikbetegség!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktornő.tudna neem ajánlani valami hatásos gyógyszert a pánikbetegségemre?a háziorvosom xanaxot írt ki,de nem igazán érzem a hatását.meg tartok a függőségtöl is.esetleg volna valami vény nélküli természetes gyógyszer ami hátásos,és nem okoz függőséget?válaszát előre is köszönöm.tisztelettel:csaba.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pánikbetegség témában

        Kedves csaba! a Xanax nagyon jó szorongásoldó, ez indokolt az ön esetében. Ha a Xanax mellett nincs jobban, akkor gyógyhatású készítmény kevés lesz. A dózist nem írja, elképzelhető, hogy emelni kell, vagy szükséges SSRI típusú antidepresszáns szedése is. Alapvetően fontos lenne relaxáció és pszichoterápia is. Javaslom pszichiáter felkeresését.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 06., 13:50; Megválaszolva: 2011. február 07., 18:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: