• Lelkibeteg

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Engem kezelnek pánik betegségre,depresszióra és generalizált szociális fóbiára. Jarvist, és xanax-ot szedek és úgy érzem nem mindig hatnak . Vannak erős depressziós hullámaim és azt mondta az orvosom hogy legalább 3 évig kell őket szednem. Az lenne a kérdésem hogy ha a gyógyszerszedés ellenére néha depressziósnak érzem magam mit tegyek akkor? Fogyasszak-e például orbáncfű teát vagy mást? Segítségét előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pánikbetegség témában

        Kedves Kérdező! Érdemes lenne a gyógyszeres kezelést pszichoterápiával kiegészíteni, abban pszichiátere fog tudni segítséget nyújtani, hogy hol érhető el pszichoterapeuta. A gyógynövénykészítmények megpróbálhatóak, de véleményem szerint igazi javulást a gyógyszer+pszichoterápia kombináció jelenthet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 20., 14:59; Megválaszolva: 2010. december 22., 10:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: