• Csak pánikbetegségről van szó?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már hivatalosan lassan 3 éve szenvedek pánikbetegségben,ez ki lett mutatva nálam orvosok által..Jártam pszchijáterhez,pszchilógushoz,szedtem nyugtatókat, kedély javítókat,de már tavaly óta leszoktam róla, mivel fiatal vok és nem szeretnék szedni semmilyen "agytompító" szereket. És most jönne a kérdésem csak pánikról van szó nálam, vagy ne adj Isten cukorbetegség is van a háttérben?A lényeg, hogy már napi szinten remegés kap el, izzadok-elönt a meleg, aztán ráz a hideg,kipirulok,...félek, hogy elájulok és rögtön elkezdek enni, beképzelvén azt, hátha ezzel jót teszek.Voltam vérvételeken is ,de hála Istennek a cukrom a normál érték között van mindig.Akkor ez csak pánik nálam?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pánikbetegség témában

        Kedves Kérdező! Érdemes lenne visszamennie kontrollra a pszichiátriára, a tünetek pánikbetegségnek megfelelhetnek.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 24., 21:42; Megválaszolva: 2010. október 25., 17:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: