• Van-e kockázat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném megkérdezni,hogy 10 éve szenvedek a pánikbetegségtől.A tüneteket már fújom,arra lennék kíváncsi,hogy szervet károsít-e esetleg?Mikor egy pánikrohamnál a pulzus megnő a szív majd kiugrik ez csak érzés vagy esetleg a szív valóban így működik.Sokszor hallom,hogy ez csak az idegek játéka,de nem egy kellemes érzés.Volt,hogy 130-as pulzust mértünk egy pánikrohamnál.Kicsit tartok ettől.Mellesleg egészséges vagyok jó a vérképem,rendszeresen járok vizsgálatokra,tornázok,egészségesen próbálok étkezni.Nincs súlyfeleslegem sem.Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pánikbetegség témában

        Kedves Kérdező! Hosszú távon a lelki okok miatt kialakuló tünetek mellett valós szervi betegségek kialakulása is fenyeget, illetve a stressz is számos szervi betegség kialakulására hajlamosít, ezért a pánikbetegséget komolyan kell venni, mindenképp kezelést igényel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 14., 14:44; Megválaszolva: 2010. október 15., 10:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: