• Súlyos lehet a pánikbetegségem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném kérdezni hogy már súlyosan pánikbeteg vagyok-e?mert eddig csak néha mellkasi fájdalmaim voltak,amikor az iskolába kellett volna mennem minden reggel ment a hasam szinte,most pedig egyik este a szüleim veszekedtek egy kicsit és pánikrohamot kaptam.el kéne mennem orvoshoz??

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szorongás témában

        El kellene menni mindenképp. Ennyi információ alapján és vizsgálat nélkül sem azt nem lehet biztosan megmondani, hogy ez már pánik szindróma, se a súlyossági fokot. Pszichiátriai szakrendelés felkeresése javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 13., 12:53; Megválaszolva: 2010. július 15., 12:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: