• Escitil

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! 20 éve visszatérő szorongással és pánikkal kezelnek. Több évig Prozacot kaptam,jelenleg 0.5 mg frontint szedek. Most Escitil 10mg írt föl az orvos de nem merem beszedni mert egyszer írtak föl Seropramot de iszonyú mellékhatásai voltak és mivel annak a hatóanyaga citalopram így vannak kételyeim. Mi a különbség a citalopram és az escitalopram között?Ön javasolná nekem az escitilt? Félek a mellékhatástól.(az orvos szerint azmellett le tudnám tenni a frontint, ez már régóta cél de procaz mellett nem ment)Várom válaszát! Előre is köszönöm!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a szorongás, pánikzavar témában

        Tisztelt Kérdező, Az Escitil a citalopram újabb, tisztított változata. Kevesebb a mellékhatása. Érdemes fél tablettával kezdeni, és néhány nap után emelni egészre, akkor kevesebb kezdeti mellékhatás várható. Jó készítmény, érdemes megpróbálni. A Frontint pedig csak akkor kéne elkezdeni lassan csökkenteni, ha már hat az Escitil. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. május 21., 08:57; Megválaszolva: 2017. május 23., 07:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: