• Remegés egész testben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot az lenne a problémám hogy remegek úgy 10 éve de egyre erősödnek a tünetek először csak a 2 kezem mostmár a lábam és úgy érzem a fejem is. Nyugalomban valamennyit enyhül, ha ideges vagyok nagyon felerősödik. Pár sör ivása után szinte elmúlik. Diagnosztizált pánikbeteg vagyok de ez a remegés egésznap fennál. Antidepresszánst szedek 4 éve nemtudom az felerősítheti e a tüneteket. Félek hogy valami komolyabb a baj. Válaszát előre köszönöm.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a remegés témában

        Tisztelt Kérdező, A leírása alapján úgy tűnik, hogy ez ideges eredetű remegés, nem neurológiai betegség. Arra vonatkozóan, hogy közre játszhat-e ebben az antidepresszáns, a kezelőjével tud beszélni. Ő meg tudja nézni az adott gyógyszerre vonatkozó mellékhatásokat. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. április 30., 14:31; Megválaszolva: 2017. május 01., 09:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: