• Szervi vagy lelki probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő,úr! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz,hogy 4éve generalizált szorongásos depreszíót állapítottak meg nálam,azóta sokat javultam,de mostanában nem tudok elég nagy levegőt venni,de ha alszok semmi baj és ha letekerek 20 percet a szobabiciklin akkor sinncs semmi problémám. cipralexet 10mg-os szedek 1 szemet és frontint 0,25mg-ost 3 szemet.önök szerint ezt én generálom magamnak? válaszukat előre is köszönöm.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a légvétel témában

        Tisztelt Kérdező, Így nem fogalmaznék, hogy " én generáltam magamnak", mert ez nem szándékos cselekedet, de minden bizonnyal lelki, szorongásos eredetű tünet. A gyógyszerek mellett érdemes volna esetleg elsajátítani valamilyen relaxációs technikát, vagy légzésgyakorlatot. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. április 04., 20:46; Megválaszolva: 2017. április 11., 08:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: