• Szorongás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azzal a kéréseel fordulok Önökhőz, hogy kb 2 hónapja kezdődött a fejem jobb felébe szúrások! Elmentem neurologushoz aki negvizsgált, semmi neurologiai betegseget nem talált! Kiderült a de nőről, hogy Ő pszihiáter is! Azt mondta elküld koponya ct re de csak azert, hogy megnyugodjak, mert persze attol rettegek, hogy valami fej betegseg áll a doligba! Ő azt mondta, hogy szorongok feszült vagyok írt fel antideprenszáns gyógyszert! Amit nem vettem be mert egyszerûen írtózok tőle! Magam kiserletezek pl most a rivotril nyugtatót probálom reggel felet este felet! 2 nap után azt éreztem nagxon jól vagyok vegre a régi. De ma reggel megunt rámjött a rossz közétzet, belsô külső remegés! A rivottil sem vitte le rólam teljesen! Persze megfőztem elvégezrrm de nem vagxok az ugazi. Őn szerint ha tovsbb szedem várhatok tőle javulást? Vsn a kötnyezetembe akinek voltak pánik rohamjai ha egyaltalán nekem az van, és nrkik segített! Kedd óta szedem vsgxis pár napja! Kérem segítsen nagyon kétségbe vagyok esve! Koponya ct-re ápr 4 megyek ! Várom mielöbbi válaszát köszönöm

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a szorongás témában

        Tisztelt Kérdező, A Rivotril oldhatja a szorongását. Arra azonban figyelni kell, hogy tartós szedés esetén függőséget okozhat. Emellett relaxációs módszerek / pl. autogén tréning/ elsajátítása is hasznos lehet. Pszichoterápia segíthet a szorongások hátterében álló okok feltárásában, megszüntetésében. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. március 25., 13:53; Megválaszolva: 2017. március 28., 07:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: