• Lorazepam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktornő/ur! Pánikbeteg vagyok 25 éves nő. Amire citapram 20mgot és rilex 3szor 2,5mgot szedek. Reggel még 25mg betaloc este 12,5 mg betaloc. A kérdésem az lenne, hogy memnyire számít erősnek a rilex? Erősebb mint a xanaxból az 1mg? Nem okozhat bajt, hogy ennyit irtak ki? Vagy ez más hatásmechanizmusú? Az 1mgos xanaxnak felel meg kb. Vagy erősebb attól?

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a pánikbetegség témában

        Tisztelt Kérdező, A Rilex ugyanabba a gyógyszercsoportba tartozik, mint a Xanax. A leírás alapján úgy gondolom, hogy egy 2.5 mg-os Rilex kb. egy 0.25-ös Xanaxnak felel meg, tehát 1 mg Xanax erősebb valamivel. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. február 25., 00:40; Megválaszolva: 2017. február 28., 19:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: