• Szorongás??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb 16 eve kezdodott a problemam ill akkor volt eloszor, hogy heves szivdobogastvereztem rettento halalfelelmet folyton az orvosi ugyeleten voltam Aztan telt az ido vhogy elmultak ill enyhult mert elnem mult teljesen inkabb aztmondom hogy megtanultam kezelni Viszont most par honapja ismet elojott sokkal erosebb formaban de gondolom, hogy az mert olyan hogy csak ugy a semmibol ramtor a felelem egy nap jol vagyok masnap meg az egesz napom ez hatarozza meg hogy figyelem a pulzusom erzem ahogy kalapal a szivem eg a fulem a tarkom arcom nyakam viszket is es rettegek, hogy meghalok az alapbol 108/80 vernyomasom felmegy 136/90 re 110 pulzussal es ettol megjobban megillyedek annyira, hogy mar mikor arra gondolok, hogy megkene merjem a vernyomasom maris erzem, hogy ezerrel kalapal a szivem addig semmi na ezutan kezdodik az igazi horror hasmenes izgatottsag erzes leontva melegerzet siras a felelemtol orditani tudnek hogy valaki segitsen rajtam neha nem erzem a labam mintha nemlenne egyik masik aztan fura bizsergo erzes a fejboron arcon mondenhol neha ilyen fura elszedules par masodperces de eleg a lavina elinditasahoz hiaba kotom le magam teszek veszek csinalom a dolgom de ez jar a fejembe, hogy mi okozza mi bajom es mar gyartom is az elmeleteket, hogy szivbaj v vmi halalos kor . Mar megorulok ugy erzem orvoshoz nem mentem ill haziorvosnak mondtam ezeket ő is szorongasos dologra gondol javvasolta, hogy menjek kezeltessem magam. Az a fura hogy nemtalalom okat mert jol elunk a ferjemmel stb es megkerdi mitol felek nemtudom felek es kesz es rosszul vagyok tole őn mit gondol igazam van ha a szorogasra tippelek ? Hova forduljak ?

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a pánikzavar témában

        Tisztelt Kérdező, A leírtak szorongásos tünetek, pánikbetegségnek hívják. A honlapomon olvashat róla részletesen: /http://harmoniamuhely.hu/a-panikbetegseg-es-ami-a-hattereben-meghuzodik/. Itt terápiás tanácsokat is talál. Érdemes lenne felkeresni a háziorvost, vagy egy pszichiátert. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2017. február 19., 16:57; Megválaszolva: 2017. február 25., 13:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: