• Pánikbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!!!Én két éve pánikbeteg vagyok és Paroxatot szedek rá!!!Eddig nem volt semmi próblémám éltem vele a minden napokat!!!Ma viszont újra rám jött a pánikroham és azt hittem meghalok!!!A saját gyermekemtől kezdtem el félni!!!Szorongtam!!!Az lenne a kérdésem Ön felé,hogy most mi történhetett,hogy gyógyszer mellett újra jelentkezik a szorongás és a rosszul lét!!!Már nem használna a gyógyszer vagy ez egy mellékhatása lehet????Mert nagyon jó gyógyszer amúgy!!!Már 13 fajta gyógyszert szedtem eddig és ez volt eddig a legjobb és nem szeretnék változtatni!!!!Most mit csináljak???Az orvosom csak 6 hónap múlva fogad!!!Válaszát előre is köszönöm!!!

        Dr. Veress Dóra válasza a szorongás, pánikbetegség témában

        Kedves Kérdező! Ha a Paroxattal jól van, akkor legfeljebb a dózisán érdemes változtatni, de nem kell lecserélni semmiképpen sem. Ha a dózisemelés mellett is megmaradnak a tünetei, akkor jöhet szóba a gyógyszercsere. A rosszullétek kiújulását okozhatja, hogy most egy kicsit labilisabb állapotba került, kimerültebb érzelmileg, fizikailag vagy lelkileg. Ezen lehet javítani különböző stresszoldó technikák elsajátításával, ilyen pl. a jóga, meditáció, relaxáció.


        Kérdés: 2011. december 06., 16:02; Megválaszolva: 2011. december 07., 23:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: