• Fura rosszullétek.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! A következő gondom lenne,39 éves vagyok és sajnos már most rendszeresen kell gyógyszert szednem,de nem is ez a problémám hanem a következő amit a napokban vettem észre magamon és szinte egyre sűrűbben fordul elő és kicsit megijeszt,következő történik ilyenkor. fura nyomást érzek a mellkasomban ,majd pár másodperc múlva a torkomban is és mindkét kezemben zsibbadást érzek ez a fura érzés olyan szorító érzéshez hasonlít.Mi lehet ez? ezt az érzést most már hetente 2X érzem.Kardiológus vizsgált teljesen negatív vagyok . Válaszát előre is köszönöm. Ica

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi panasz témában

        Kedves Kérdező! Megnyugtató, hogy kardiológiai kivizsgálás nem talált kóros eltérést. Ez esetben pszichológus felkeresését javaslom, ugyanis panaszai hátterében lelki okok is állhatnak, a pszichés ok a kardiológiai jellegű tüneteket is okozhat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 20., 10:40; Megválaszolva: 2011. november 21., 14:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: