• lábremegés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kb 4 napja esténként viszkető bizsergő érzés van a bal vádlimban. van hogy a kezem is elzsibbad. panikbeteg vagyok. álltalában 12-16 órában dolgozok. a szívem is van hogy alkalmanként hevesen ver. sajnos a 8 órás munkából nem lehet megélni pedig az lenne a megfelelő. arra gondolok hogy a fáradtságtól görcsölhetnek a végtagjaim. esténként kb óraig szokott bizseregni a lábam. utána elalszok. mi leht az oka? ha masszírozom elmúlik idővel? van hogy nem tudok rendesen enni csak bekapok pár falatot. ha elfárad a szervezetem es nagyon stresszes vagyok akkor kijön rajtam a sömör.. sajnos rohanó vilagba születtem. még normálisan enni sincs ideje az embernek :(

        Dr. Csuth Ágnes válasza a stressz témában

        Kedves Kérdező! A stressz okozhat ilyen tüneteket, de csak vizsgálattal lehet kideríteni, hogy szervi vagy lelki ok van-e a háttérben. Ha más a stressz nem csökkenthető, a stresszkezelésre kellene odafigyelni, ez tanulható, speciális gyakorlatokkal a stressz feldolgozható. Emellett javasolt gyógynövény alapú szorongásoldó, Magne B6 rendszeres szedése. Ha néhány hét-hónap alatt nem enyhülnek panaszai, kivizsgálás indokolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 16., 13:43; Megválaszolva: 2011. november 18., 09:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: