• Szúr a szívem, émelygek és szédülök

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv. Körülbelül 1 hónapja szúr a szívem és olyan érzésem van mintha mozogna alattam a föld és néha émelygek is. A vérnyomásom normális értéket mutat. Miután jelentkeztek a tünetek elkezdtem szedni omega 3 és b komplex tablettát. Egy ideig jobban is voltam. Álló munkát végzek (egy helyben). Körülbelül féléve történt egy elég súlyos pánikrohamom és akkor kaptam is rá Frontin tablettát. (0,25mg). Ha veszek be belőle akkor a tüneteim enyhülnek vagy teljesen elmúlnak.

        WEBBeteg szakértő válasza a pánikbetegség témában

        Kedves Kérdező! A tünetei megfelelhetnek a pánikbetegség tüneteinek, de mielőtt ezt kimondanánk, szükséges lenne egy rutin vizsgálat a háziorvosnál a szervi okok kizárására, ha szervi ok nem igazolódik, pszichiátert keressen fel.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. november 15., 20:25; Megválaszolva: 2011. november 16., 13:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: