• Mit tehetek ellene?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt dr.nő. Munkahelyemen hetente 1-2 alkalommal van üzemi megbeszélés ill. tréning.Az lenne a problémám hogy sok esetben olyan érzés tőr rám(gyors pulzus,szédülés,koncentráció hiány) azonnal fel kell állnom,csak nagy nehézségek árán tudok ülve maradni.Hogyan tudnám ezt leküzdeni?Vegyek be előtte nyugtatót vagy a gyors pulzus ellen betalockot?Mennyire súlyos és gyakori probléma ez?Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szorongás témában

        Kedves Kérdező! Autogén tréning, relaxációs technikák elsajátítása segíthet, ebben pszichológus fog tudni önnek segíteni. Javaslom, hogy próbáljon meg gyógynövény alapú szorongásoldót is bevenni az ilyen események előtt, pl. Valeriana Relax.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 08., 20:18; Megválaszolva: 2011. november 09., 10:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: