• gyógyszer szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Kérdésem a következő gyógyszerrel kapcsolatos.Elhúzódó influenziás,szünni nem akaró köhögésre a h.orvos a Fromilid 500mg gyógyszert írta fel.A mellékelt tájékoztatót elolvasva nem mertem elkezdeni szedni a gyógyszert,mivel volt már két szívinfarktusom,és van vérnyomás ingadozásom is mostanában.Féltem a szívemet,és elég erős antibiotikumnak tartom a leírtak alapján. Szeretném a Tisztelt Doktornő véleményét kikérni,és a javaslatát megköszönve,várom válaszát. Tisztelettel:doneva

        Dr. Molnár Dóra válasza a köhögés témában

        Kedves Kérdező! Önnek igaza van, a fenti gyógyszer egyes szívbetegségek illetve speciális, szerencsétlen körülmények összejátszása esetén ritkán ritmuszavart okozhat. De ez nem azt jelenti, hogy tilos szívbetegeknek adni ezt az antibiotikumot szükség esetén. Sajnos vizsgálat nélkül nem megállapítható, hogy mi Önnek a legjobb gyógyszer. A háziorvos bizonyára a legmegfelelőbbet szándékozott Önnek adni, de amennyiben bizonytalan mégis, javaslom, hogy pulmonológiai vizsgálatra menjen el a további teendők megbeszélésére. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2018. március 27., 10:34; Megválaszolva: 2018. március 27., 22:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Kérdésem a következő gyógyszerrel kapcsolatos.Elhúzódó influenziás,szünni nem akaró köhögésre a h.orvos a Fromilid 500mg gyógyszert írta fel.A mellékelt tájékoztatót elolvasva nem mertem elkezdeni szedni a...