• Palpitáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Problémám pár hónapja jelentkezett, egy buli után (ahol fogyasztottam alkoholt) hazaértem, lefeküdtem aludni, és egy óra múlva iszonyatos tachikardiára ébredtem. Hányinger, hányás, remegés társul hozzá, és nagyon rossz közérzet. Azóta megismétlődött 2-szer, miután úgy döntöttem nem iszok alkoholt. Így is történt, a tünetek mégis előjöttek, sőt legutóbb már extrasystole is jelentkezett a heves tachikardia mellett. Csak 3-4 órás szenvedés után múlnak el a panaszok, aludni persze nem tudok. Nincs egyéb betegségem, nem szedek semmit. A szívemmel lehet valami, vagy lelki eredetű? Kihez forduljak? Válaszát köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a palpitáció témában

        Kedves Kérdező! A kardiológiai panaszok hátterét ki kell vizsgálni, EKG? lehetőleg 24 órás EKG, szívultrahang javasolt első körben, kérjen beutalót a kardiológiára.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 01., 16:07; Megválaszolva: 2011. november 03., 09:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: