• Neurológia vagy kardiológia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 2-3 hónapja elalvásnál (elalvás pillanatában, vagy ha csak próbálok elaludni) áramütésszerű érzést tapasztalok a mellkasomban (nem fájdalom), közben érzek belső remegést is ugyanitt. A testem nem mozdul meg, csak belül érzem. Refluxra gyanakodtak, de kivizsgálták, és nem az. Neurológiai probléma lehet ez, vagy inkább kardiológiai (esetleg szívritmuszavar)? Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel! N.A.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi panasz témában

        Kedves Kérdező! Csupán a tünetek alapján nem lehet pontos választ adni a kérdésére, kardiológiai és pszichés ok egyaránt lehet, először a szervi okot kell kizárni, ezért kardiológiai kivizsgálás szükséges. Ha nincs szervi ok, pszichológust keressen fel, addig is stressz kezelés, Magne B6 javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 30., 09:27; Megválaszolva: 2011. október 31., 09:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: