• MEll alatti szúró fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor / Doktornő! Az elmúlt 3-4 napban tapasztalom, hogy egy hirtelen pillanatban iszonyú szúrás van a mellem alatt és az oldalamon a szívemnél vagyis nem tudom pontosan, lehet bordaközi. Eltart néha 5-6 percig is és ahogy nagyobbat belélegzek, a szúrás annál intenzívebb. Tavaly év végén a kardiológián megállapították hogy kis mértékű mitrális prolapszuszom van. Össze függhet ez vele? El fog múlni? vagy kell vele foglalkozni?Mert ilyesztő mikor egy nap 2-3 szor érzem.lLőre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        A szúró fájdalom oka leginkább mozgásszervi neurológiai légzőszervi oka lehet, esetleg maga a mitrális prolapsus okozhatja, bár ez légzéstől független. Háziorvosnál vizsgálat javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 28., 13:43; Megválaszolva: 2011. október 29., 16:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: